help_logo prices_logo instructions_logo

Boka cyklar

Så här hyr du en cykel

Ladda ner

Hyr en cykel

Lås upp cykeln med appen

Lämna tillbaka cykeln

Avsluta din bokning

1. Ladda ner appen Donkey Republic och skapa ett konto och registrera ett betalkort

2. Starta ett lån av cykel

• Gå in på appen och välj en av de orangea stationerna i appens karta.
  • Välj antal cyklar du vill låna och tryck "confirm selection"
  • Du ser sen priserna för cykeln och trycker "Rent bike"
  • Acceptera Terms & Conditions och hantering av personuppgifter, det finns även möjlighet att välja försäkring för ditt lån. Tryck sen "Rent Now"
  • Du blir tilldelad en cykel från stationen, om du önskar en annan cykel tryck "Switch bike"
  • Lås upp cykeln genom att trycka "Unlock" i appen och låset öppnas automatiskt (du måste ha din telefon på blåtandsavstånd från cykeln)
  • För att låsa tryck "Lock" i appen och lås låset manuellt
  • Låset kan låsas/låsas upp obegränsat under din låneperiod
  • Kom ihåg att alltid använda kedjan så att cykeln är fastlåst i ett cykelställ eller liknande för att undvika stöld.

3. Lämna tillbaka cykeln

• Ställ cykeln i den station/cykelställ där du startade ditt lån
  • Lås fast cykeln i cykelstället - Använd kedjan
  • Stoppa låneperioden i appen genom att trycka "return" och "end rental" i appen, vilket endast kan göras vid stationen där du startade ditt lån. OBS! lånet är inte avslutat om det inte har stoppats i appen.
  • Lånet är nu avslutat

Support

Vid frågor eller problem med cyklarna kontakta oss på:

E-post: support@donkeyrepublic.com
Telefon: +46(0)10-88 44 895